Jump to content
sali_dz

felfel tomatech

Recommended Posts

Préparation : 20 mn

 

Cuisson : 20 à 30 mn

 

1kg de poivrons rouges,

500 g de tomates,

4 gousses d'ail,

du sel,

du poivre,

4 cuillerées à soupe d'huile.

 

Faites griller les poivrons, puis épépinez-les et coupez-les en lanières. Dans une poêle mettez l'huile, les tomates coupées en tranches, faites cuire en ajoutant l'ail écrasé et le poivre. Après 20 mn, versez les poivrons et laissez mijoter 5 à 10 mn. Laissez refroidir et servez.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...