Jump to content
dzhosteur2

Chermoula royale pour les poissons

Recommended Posts

[h=2]Ingrédients[/h]

 

  • 5 gousses d’ail
  • 1 petit oignon
  • 1 c à c de persil haché
  • 1 c à c de coriandre hachée
  • 1 citron confit
  • ½ c à s d’épices de poisson
  • ½ c à c de paprika
  • ½ c à c de cumin
  • ½ c à c de gingembre
  • ½ c à c de smen
  • ½ c à c de sel
  • 1 verre à thé de jus de citron
  • 1 verre à thé d’huile
  • 1 feuille de laurier

 

 

pour voir la recette entière : http://www.douniacuisine.com/Recette/4071/chermoula-royale-pour-les-poissons.php

 

http://www.douniacuisine.com

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...