Jump to content

H’lilettes au thon et persil


Recommended Posts

[h=2]Ingrédients[/h]

Pour la pate :

 

 

 

  • 3 verres de farine.
  • 2 verres de lait.
  • 100g de beurre.
  • ½ c à c de levure.
  • Sel.
  • ½ verre d’eau.
  • ½ c à s de sucre.

 

Pour la farce :

 

 

  • Une boite de thon
  • 1 c à c de Harissa
  • 2 pommes de terre cuites
  • 3 c à c de câpres
  • 2 c à s de persil haché

 

 

 

 

pour voir la recette entière : http://www.douniacuisine.com/Recette/3705/h-rsquo-lilettes-au-thon-et-persil.php

 

3705.jpg

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.



×
×
  • Create New...